O nama

Preduzeće Cricket Market d.o.o. je osnovano 15. novembra davne 1992. godine kao logična posledica uspešnog rada Cricket market Dragstora u ulici Vojoslava Ilića br. 4 gde se i danas nalazi. Zanimljivo je da je Cricket Market Dragstor bio prvi dragstor u Beogradu koji je radio non stop. Tako 15.11.2012. godine obeležavamo 23 godinu poslovanja.
Prolazili smo kroz burne periode, inflatorne i ratne godine. Danas u preduzeću egzistiraju: Veleprodaja i diskont Cash & Carry u Višnjičkoj 74, Cricket Market u Kajmakčalanskoj 3, Cricket Dragstor u Vojislava Ilića 4, Дисконт КУЋА ПИЋА prodavnica br. 4 u Bulevaru Despota Stefana 204A i Дисконт КУЋА ПИЋА prodavnica br. 5 u Dr. Zore Ilić Obradović 1b.

Naše preduzeće je pre svega orijentisano ka ciljanoj potrošačkoj populaciji i teži da ispuni očekivanja kako profesionalnih, tako i običnih kupaca. Slogan Cricket Marketa je "Ne potroši ni dinar više" i u skladu sa istim konstantno organizuje akcije popularih artikala sa fabričkim cenama.

Nedavno smo pokrenuli i novi brandname lanac maloprodajnih diskonata pića pod nazivom Дисконт КУЋА ПИЋА koje ćemo fokusirati na visokofrekventnim lokacijama i sa maksimalno niskim cenama. Lokacije naših objekata, kao i njihove kontakte možete pogledati ovde.
Takođe jedna od novina u našem sistemu je Loyalty Card program. Više o ovome možete pročitati na ovom linku.

Logotipi Cricket Market i Kuca Pica

Obaveštenja o akcijama

Prijavite se za newsletter i primajte obaveštenja email-om i SMS-om o redovnim akcijama Cricket Market Cash & Carry-a.